Bu Blogda Ara

8 Mayıs 2012 Salı

ÖDÜLLERİM ve KÜÇÜK BİR ELEŞTİRİ




Hepinize mutlu bir hafta diliyorum...
 Çekiliş için gün sayarken gecikmiş ödülümü de artık alayım dedim.Uzun zamandır mimlere cevap verememiştim,hem vakitsizlik hem bazı mimlerin çok zorlayıcı oluşundan, yayınlayamıyordum malesef, lafın yeri gelmişken ondanda azıcık bahsetmek isterim ama ödüle tabiki hayır demem sağolsunlar arkadaşlarım beni bu ödüle layık görmüşler,en azından hatırlamışlar.

 Ama önce bu mim ve ödül olaylarını ilk başlatan arkadaşlara ufak bir tavsiyem olacak,zira çevremde birçok arkadaşımdan aynı sesleri duyar oldum,bu nedenle de yazayım istedim.
    Mesela;şu şartları falan azaltsak biraz daha esnek olsak sanki daha keyifli olacak gibi geliyor bana,11 arkadaş demek yerine (ki belkide benim ödül vermek isteyecek o kadar arkadaşım olmayabilir,farzi misal diyorum tabi yoksa daha çok var,genel konuşuyorum)kaç arkadaşını istersen dense,illaki de git söyle denmese.

  Mimlerken daha kolay mimler seçsek mesela,çok uzun ve çok linkli olmasa da sürekli askıya alıp durmasak,maksat eğer eğlenmek ve linkleşmekse, kısa ve öz olmalı diyorum ben ve biliyorum ki birçok arkadaşım dile getirmese de benimle aynı fikirde.

Umarım bana kimse kızmaz,bunlarda benim fikirlerim,ve kesinlikle bireysel değil bugüne kadarki tüm mimler üzerinden konuşuyorum.
   Bence bu ayrıntılar göz önünde bulundurulursa mimler daha keyifli olacaktır diyorum ve bana bu ödülü layık gören sevgili arkadaşlarım;

Bir kase lezzet
Sonu garanti tarifler
Yemek sevdam elif
Deptone
Nurşen aksoy
Edalı mutfağım
Simge keskin
Herdemlezzet arzu
Mutfaktaki acemi
Anneannemin emekleri
Gülo anne
cafe kanelo

hepsine çok teşekkür ediyorum, bende bu ödülü önce bana ödül gönderen 12 arkadaşıma ve bu yazıyı okuyan tüm blogger arkadaşlarıma gönderiyorum.

Sağlıcakla kalın..



12 yorum:

  1. Tebrik ediyorum canım seni.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum sana canım.Herşeyi güzelce dile getirmişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında birçok arkadaş böyle düşünüyor ama henüz söyleyen olmadı,desteklemene sevindim,sağol canım..

      Sil
  3. Kutlarım:)Sevgiler Mutlu akşamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim arkadaşım,sanada mutlu akşamlar..

      Sil
  4. Ödülün için tebrik ederim Reyhan hanımcım...
    Bazen insanlar ile aynı düşünmüyoruz ama bunu dile getirmekte zorlanıyoruz ben bu gün beni üzen ama cevap veremediğim aslında kırıldığım için susakaldığım bir an yaşadığım için biraz daha ayrıntılı aldım olayı... incinmek çok zor ama sustuğum ve yanıt vermediğim içinde kendim oldum... ve cevap verememekten başka hiçbirşey yapamadım :) ama gülüp geçtim amann dedim insanlar böyle :) bu arada bunu anlatıyorum ama bloggerlar arası bir şey degil kesinlikle kimse üzerine alınmasın...:)bir arkadaşım ve benim aramda olan bir şey ama anlatmak istedim belkide içimi döküyorum kimbilir...
    Fikirlerini dile getirmekteki nazik tavrın için öncelikle seni çok taktir ediyorum...
    tariflerini çok begeniyorum tüm bu tariflere ragmen zayıf kalmanada hayranım bir kaç resmini gordum ve çok begendim...
    oğlunda çok tatlı ben çok yorum yazmaya vakit ayıramıyorum ama seni herzaman takip ettiğimi bilmeni isterim... sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boşver canım takma kafana ama içinde kalmasın söyle bence ben eninde sonunda söylerim,bazen banada kal gelir o an diyemem ama birgün mutlaka söylerim.tüm güzel sözlerin için çok teşekkür ederim,bende seni hem panelden hemde face'den takip ediyorum,bende bu aralar pek yorum yazamıyorum kimseye ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum..
      sevgiler..

      Sil
  5. canım bana da gönderdiler fakat ben soğuk baktım. Yıllar önce bunun benzer bir uygulamada vardı. Sağolsunlar ama durum böyle. :)

    YanıtlaSil
  6. yok canım o kadar soğuk bakmıyorum ben severek kabul ettim ve yayınladım ama,çoğu zaman keyiflide oluyor ama şartlar zor olunca pek keyif almıyorum açıkçası sadece onu dile getirdim,yoksa tabi mimde olsun ödülde..

    YanıtlaSil
  7. Blog dünyasında yeni olduğum için midir nedendir bilinmez... ben bu ödül olayını pek anlayamdım. Hangi bloga girsem bir ödül almış başını gidiyor.

    Tebrik ederim demek düşüyor sanırım. :))

    YanıtlaSil
  8. sembolik birşey aslında çoğunlukla arkadaşlar birbirini ayıramadığı içinde rastgele dağıtıyor,yakında sende alışırsın bu tür etkinliklere,sağol canım..

    YanıtlaSil
  9. ay mimleri çıkaranlar öle diyo. sen istediğin kadar mimle.
    ben de öle yapıyom.
    :)))
    tenk yu.
    :)

    YanıtlaSil

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..