Bu Blogda Ara

23 Mart 2013 Cumartesi

FAİRY İLE LEZZETİ BOL ZAHMETİ AZ TARİFLER KİTABI




Merhabalar.
Bugün sizlere yazmakta oldukça geciktiğim çok keyifli bir etkinlikten bahsedeceğim.Geçtiğimiz ay fairy'nin katkılarıyla yemek danışmanı sevgili Sedef iybar'ın konuğuyduk.Bizi kendi evinde kendi yaptığı yemeklerle çok güzel ağırladı.Bizde bu vesileyle onun hem ne kadar iyi bir ev sahibesi hem de yemek konusunda ne kadar usta olduğuna bizzat şahit olduk.



  Çok çok keyifli bir gündü,yedik ,içtik,söyleştik.Bu arada fairy platınum hakkında ve onların katkılarıyla çıkarılan Türkiye'nin en tanınmış şeflerinin evde ailelerine yaptığı yemek tariflerinden oluşan  ''Lezzeti bol zahmeti az yemekler'' kitabı hakkında da bilgi aldık.Ben kitabı çok beğendim,önümüzdeki günlerde tariflerden uygulayıp sizlerle paylaşmak farz oldu :) fairy platınumu  zaten kullanıyordum sizlere de tavsiye ederim,çok başarılı bir bulaşık deterjanı.


  Kitapta; 
AyşeTüter’in “Kuzu İncik’i, Berna Laçin’in “Portakal ve Soya Soslu Somon”u, Elif Edes’in “Elmalı Tart”ı, Emine Beder’in “Sebzeli Rulo Köfte”si, Eyüp Kemal Sevinç’in “Fırında Hardallı Piliç But”u, Gazi Ateş’in “Fırın Sütlaç”ı, Gülhan Kara’nın “Fırın Makarna”sı, Memet Özer’in “Tavuk Budu Tandır”ı, Oktay Aymelek’in “Kabaklı Dereotlu Peynirli Börek”i, Sahrap Sosyal’ın “Cevizli Kimyonlu Köfte”si, Sedef İybar’ın “Ayva Tatlısı” ve Tolga Atalay’ın “Fırında Mantarlı Patates”i yer alıyor.




  
   Aileniz ile birlikte sizi lezzet yolculuğuna çıkaracak ve Fairy tarafından sosyal medyadaki takipçilerine hediye olarak dağıtılacak olan “Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler” kitabına ulaşmak için sosyal medyada Fairy’yi takip etmeniz yeterli.





  

  Şubat ayı içerisinde başlayacak olan kampanyalar çerçevesinde Fairy’nin Mutlu Mutfaklar sitesine (www.mutlumutfaklar.com) üye olan ilk 250 kişi, Fairy Instagram (http://instagram.com/fairyturkiye )  sayfasında kendi mutlu sofralarının ya da yemeklerinin fotoğraflarını paylaşan ilk 100 kişi ve Fairy Twitter sayfasında (https://twitter.com/mutlumutfaklar/@mutlumutfaklar) kendi mutlu sofra ya da yemek fotoğraflarını tweet atan ilk 250 kişi,  “Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler” kitabına sahip olacak ve bu guzel tariflerin lezzetine sevdikleri ile beraber varacak.



  Bu güzel günde emeği geçen herkese özellikle de sevgili Sedef İybar'a  çok teşekkürler.

Sağlıcakla kalın...

16 yorum:

  1. ne güzel bir gün olmuş. dün bende çekilişle bu kitabı kazandım. merakla bekliyorum. Fairy zaten benim için artık vazgeçilmez oldu. Sevgilerımle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel bir gün olmuştur, eminim, senin adına sevindim arkadaşım, keyif veren nice etkinliklere inşallah, sevgiler

      Sil
    2. aa ne güzel nevin çok güzel tarifler var içinde eminim çok beğeneceksin.

      Sil
    3. teşekkür ederim nevin,inşallah bir gün seninle de tanışmak kısmet olur..

      Sil
  2. Sizin adınıza çok sevindim tebrikler...Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten güzel bir etkinlik olmuş Reyhan. Fairy bizde kullanıyoruz ve memnunuz açıkçası. Kitap çok iyi bende bir deneyeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende fairy'den çok memnunum,kitabı da kampanya devam ediyorsa tavsiye ederim canım..

      Sil
  4. Harika bir etkinlik olmuş tatlım. Senden bekliyorum o nefis tarifleri en çok oktay ustanın tavuk tandırın da kaldı aklım:)) sevgilerimle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım en kısa zamanda deneyip yayınlayacğım..

      Sil
  5. Çok keyifli bir gün geçirmişsiniz hep birlikte, çok hoş olmuş..
    Kitabı da çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sahiden çok keyifli bir gündü,kampanya devam ediyor mu bilemiyorum ama verdiğim linkleren takip edebilirsin canım..

      Sil
  6. Etkinliğin evde olması çok hoş, keyifli geçirmişsiniz.Ne güzel,Reyhan'cım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en güzel yanı da o idi sanırım,çok sıcak bir etkinlikti.öperim canım..

      Sil
  7. Sevgili reyhancım güzel bir etkinlik olmuş. Hemen bende gittim Fairy ye üye oldum..Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi etmişsin canım,takipte kal bence :)öperim..

      Sil

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..