Bu Blogda Ara

27 Şubat 2013 Çarşamba

KIYMALI ,GALETA UNLU BÖREK

KIYMALI ,GALETA UNLU BÖREK
Herkese merhabalar.
  Bugün nefis bir börek tarifim var sizlere.Daha evvel ıspanaklı harçla yapmıştım o da çok lezizdi,biz kıymalısını da pek sevdik.
  Şık,pratik bir o kadarda leziz, e daha ne olsun değil mi?

25 Şubat 2013 Pazartesi

YOĞURTLU ,MISIRLI BULGUR ÇORBASI

YOĞURTLU ,MISIRLI BULGUR ÇORBASI

   Yeni bir haftadan herkese merhabalar.
Bazen şu giriş kısmını yazmak nasıl da zor geliyor bana.Tarifleri önceden taslağa yazıp giriş yazısını hep sonraya bırakırım ki ,yayın yaptığım gün ki duygularım ve gelişmelerle yazarım diye.Çok da severim girişte bir şeyler yazmayı ama bazen nasıl tıkanıyorum anlatamam (daha evvelde bahsetmiştim )

20 Şubat 2013 Çarşamba

ÇEMEN (ACIKA--ACUKA)

ÇEMEN (ACIKA--ACUKA)
Herkese merhabalar.
  Bugün sizlere çocukluğumun nefis lezzeti olan çemenle geldim.Benim bildiğim en az dört kuşaktır biz bu lezzeti kahvaltılarımızdan eksik etmeyiz.

18 Şubat 2013 Pazartesi

BAL KABAKLI RAVİOLİ


Yine yeni bir haftadan herkese merhabalar.
  Haftaya yine nefis bir tarifle başlayalım dedim.Ne kadar alengirli görünse de aslında çok da zor değil.Sadece aşamaları fazla ama zaten o da bir çok yemek için geçerli bir kuraldır.tek aşamayla yaptığımız yemek sayısı iki elin parmaklarını geçer mi bilmem ?

14 Şubat 2013 Perşembe

PRİL İLE SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ ve SEVGİLİLER GÜNÜ KURABİYESİ

Herkese merhabalar.
  Başlıktan da anlaşılacağı gibi bugüne dair bir etkinlikten bahsedeceğim sizlere ve bu güne özel yaptığımız bir de tarif vereceğim.Bugün sevgililer günü ve bu gün bir çoğumuz tarafından  önemsense de bir çoğumuz ne gerek var ki deriz.

11 Şubat 2013 Pazartesi

RENKLİ BİBERLİ RULO LEVREK

RENKLİ BİBERLİ RULO LEVREK
Herkese merhabalar.
Bugün de yine gecikmiş bir tarifle devam edelim istiyorum.Okuyanlar hatırlayacaktır 
bumerang'ın öncülüğünde usla'da çok güzel bir workshop'a katılmış sizler için mis gibi yemekler yapmıştım.Çikolatalı volkan keki yayınlamıştım ama diğerlerini, biraz düzenlemek için beklemeye almıştım.Çünkü hepsi tek porsiyonluktu ve iç malzemeleri oldukça artmıştı.

7 Şubat 2013 Perşembe

Blog yazarlarının beklenen kitabı çıktı



Herkese merhabalar.
  Bugün sizlere çok güzel bir haberle geldim.Uzun zamandır heyecanla beklediğimiz,gelirinin tamamı Açev'e bağışlanacak olan yemek kitabımız sonunda raflarda yerini aldı.Tam 41 blog yazarı arkadaşımla birlikte benimde üç tarifimin bulunduğu harika bir kitap.Hem Açev'e destek olayım hem de harika bir yemek kitabım olsun diyorsanız bu kitabı mutlaka edinmelisiniz.

4 Şubat 2013 Pazartesi

PEYNİRLİ DUBLE POĞAÇA

PEYNİRLİ DUBLE POĞAÇA
Herkese merhabalar.
  Yoğun geçen bir haftanın ardından yeni,güzel bir haftada tekrar sizlerleyim.Umuyorum bu hafta daha sakin geçer de bende hangi birine yetişeceğimi şaşırmam,ki geçtiğimiz hafta malesef öyle oldu.Sizlere de sakin ,güzel bir hafta diliyorum.