Bu Blogda Ara

22 Mayıs 2013 Çarşamba

BOSCH'UN REKLAM FİLMİ SETİNDEYDİM

Herkese merhabalar.
Bugün sizlere,geçtiğimiz günlerde katıldığım çok keyifli bir etkinlikten bahsetmek istiyorum.bugüne kadar çeşitli etkinliklere katıldım ama ilk kez bir reklam çekiminin kamera arkasında olacaktım,üstelik en sevdiğim reklamlardan biri olan Bosch'un setine katılacaktım,dolayısıyla koşarak gittim diyebilirim :)


Etkinlik saatinde Kanyon'daki gina restorana vardığımda, Bosch'un ev aletleri pazarlama müdürü Neylan hanım,Çimen hanım,Aynur hanım,Nuray hanım,Dilge ve Zeynep hanım oldukça sıcak bir şekilde karşıladılar bizleri.Çok kalabalık değildik ,çok sıcak ve samimi bir sohbetle ve leziz yemekler eşliğinde güne başladık.



Bosch'un yeni ankastre ürünleri hakkında bilgiler aldık.Benim en çok hoşuma giden yenilik (reklam filminde de göreceksiniz) fırının altında ki çekmece oldu.Yemeğiniz piştikten sonra,diğer bir yemeğiniz pişene kadar,o çekmecede sıcaklığını muhafaza edebiliyorsunuz.


 
  Bosch'un en çok sevdiğim yönü çevreye olan duyarlılığı idi.Bu etkinlikte edindiğim bilgilerin ardından bu konuda ki duyarlılığını bir anne olarak,bir kez daha takdir ettim.Bosch'un beyaz eşyada ki başarısını uzunca anlatmama gerek yok sanırım,kullananlar zaten biliyordur.Kullanmayanlara da önerebilirim.
 


   Güzel bir öğle yemeğinin ardından,yeni reklam filminin çekimlerini izlemek ve oyuncularla tanışmak için, hep birlikte maslak film platolarının yolunu tuttuk.Bir reklam filmine bu kadar emek verildiğini,bir kaç saniyelik bir çekim için bile defalarca tekrar yaptıklarını gözümle görmesem inanmazdım.Gerçekten büyük emek varmış gözümle görmüş oldum.


Bu fotoğrafa bakınca kendimi yönetmen gibi hissettim,hissi bile güzelmiş yahu :)

   Reklam filminde,Öyle bir geçer zaman ki dizinden Yağızcan Konyalı ve bir nesli büyütmüş Sihirli annem dizisinden İnci Türkay vardı.Anne,oğlu oynuyorlar.Yağızcan Konyalı'da ,İnci Türkay'da çok samimi çok sıcaklardı,İkisini de çok çok sevdim.

  Başından sonuna kadar sıcak,samimi ve güzelliklerle dolu bir etkinlikti, emeği geçen herkese çok çok  teşekkür ediyorum,son zamanlar da katıldığım en güzel etkinliklerden biriydi.Belki de en güzeliydi :)



 Reklamını henüz televizyonda göremedim ama nette yayınlanmaya başlamış,ben çok beğendim,bakalım siz nasıl bulacaksınız ?

Herkese mutlu haftalar,
Sağlıcakla kalın...

19 yorum:

  1. Maaşallahın var canım bir orada bir burada... ;) başarıların daim olsun selamlar...

    YanıtlaSil
  2. Güler yüzlü Reyhancığım nasılda güzel anlatmışsın adeta kendimi aranızda hissetim .Canımm çok öptümmm.

    YanıtlaSil
  3. Canım güzel bir deneyim olmuş sizler için sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel bir etkinlik olmus, oldukca yogun kosturuyorsun ne kadar guzel..ama bizde paylasimlarini okudukca mutlu oluyoruz..sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma canım bu ara bir yoğunluktur gidiyor,Allah sonumu hayır etsin :)sevgiler..

      Sil
  5. Canım çok güzel bir etkinliğe katılmışsın gerçekten.. Fotoğraflara da ne kadar keyifli bir gün olduğu yansımış zaten, çok hoş :)
    Bu arada çekmecelim fırın fikrine bayıldım! Süpermiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o fikre bende bayıldım,tam bana göre:) sağol canım...

      Sil
  6. Güzel bir gün olmuş keyifle okudum ,sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. rEYHANCIM NE HARİKA BİR ETKİNLİĞE KATILMIŞSIN. fİLMİ DE ÇOK BEĞENDİM. şAHANE OLMUŞ..Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  8. harika bir etkinlik olmuş:)
    bende fırsat bulamasamda buldukça katılmaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında bende çok fırsat bulamıyorum aylin'cim gidemediğim o kadar çok etkinlik oluyor ki.E malum anne olunca her yere koşturamıyoruz.

      Sil
  9. Reyhancığım harikasın... Kutluyorum çok güzel bir etkinlik olmuş. Başarılarının devamını diliyorum canım...

    YanıtlaSil
  10. yağız can'ın annesi fotoğrafta var mı:)

    YanıtlaSil

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..