Bu Blogda Ara

19 Mart 2014 Çarşamba

TİKVEŞLİ İLE EN ÇOK ÖZLEDİĞİM DEDİK



  Geçtiğimiz hafta çok keyifli bir etkinliğe davetliydim.Daha daveti aldığımda hissetmiştim çok güzel bir gün olacağını.Bugüne kadar bir çok etkinliğe katıldım ama başından sonuna keyifle ayrıldığım etkinlik sayısı çok azdır.Tikveşli etkinliği kesinlikle bu çok az dediğim keyifli etkinliklerden biriydi.



 Tikveşli'yi bilmeyen ,duymayan yoktur,1943 yılından bu yana sektörde olan markanın, en geleneksel lezzeti kaymaklı yoğurdu.Gerçekten piyasada Tikveşli'nin kaymaklı yoğurduna rakip olacak bir marka daha yok.Kaymaklı yoğurdunun sırrını sizler için sorduk hatta firma yetkililerini bayağı bir sıkıştırdık da diyebilirim :)
  Tek sırrının kullandıkları sütün yağından ve ısı ayarıyla ilgili olduğunu öğrendik.Tikveşli'nin yoğurdunun yanı sıra bir de kreması var ki bana göre piyasada satılan markaların içinde en iyisi,bulabilirsem başka krema tercih etmiyorum.Fakat her yerde bulmak mümkün değil maalesef,bu durumu da kendilerine ilettik umarım bundan böyle tüm satış noktalarından ulaşabiliriz.



Etkinliğin temasına gelince;
Tikveşli'nin Newyork'ta memleket hasreti çeken 3 öğrenciye yaptığı müthiş sürprizdi.Bunu ilk kez bizimle izleyip fikrimizi almak istediklerini söylediler.Fikrimin ne olduğunu videoyu izledikten sonra (bknz. üstte )zaten anlayacaksınız,çünkü kuvvetle muhtemel siz de benimle aynı şeyleri hissedeceksiniz.
Video yalnızca sosyal medyada yayınlanmak üzere çekilmiş,tv'lerde yayınlanmayacak,yani kar amaçlı yapılmamış.



Konusu ise;
New york'ta okuyan 3 genç arkadaştan memleket hasreti çektiklerine dair bir video hazırlamalarını istemişler.Gençler her şeyden habersiz bu videoyu çekerken,Türkiye'deki anneleri çoktan yola çıkmışlar bile.Düşünsenize tam memleket özlemi çektiğinizi anlatan kayıtlar yaparken, bunu her zamankinden daha fazla içinizde hissederken birden annenizi yanınızda buluyorsunuz ,var mı Ötesi ?


Bir yandan videoyu izledik bir yandan muhabbetimizi ettik,etkinlik kadınlar gününe denk gelince ve kadronun tamamı kadın olunca günün tadını çıkardık anlayacağınız :)
  Üstte ki fotoğraf Gazebo renstorantın balkonundan canım İstanbul'un Boğaz manzarası.Ah hava soğuk olmasaydı o balkondan beni hiç bir kuvvet içeri sokamazdı ama hava çok soğuktu dolasıyla bu manzaraya içeriden bakmakla yetindik ne yazık ki.



Tatlı sohbet eşliğinde Gazebo Restorantın nefis lezzetlerini tadarak güne devam ettik.





Ve keyifle başlayan bu güzel günü yine keyifle sonlandırdık.



Sevgili Aslı Hanım,Bahar Hanım ve Şeyma Hanım başta olmak üzere,tatlı dilleri,ilgileri ile bizi en iyi şekilde ağırlayan tüm ajans ve firma yetkililerine, kısacası etkinlikte emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.

Sağlıcakla kalın...
                                                 Twitter :    Reyhan Ksc
                                                 instagram :  reyhanksc
                                                 facebook:   anne eli gibi

5 yorum:

  1. Reyhancım harika bir etkinliğe katılmışşınız
    Anlatamından ve fotoğraflardan herşey çok net
    Daha güzel etkinliklerde birlikte olmak dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  2. canım harika bir etkinliğe benziyor senin etkilnliklerini gördükçe benimde gidesim geliyor :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten kıymetli ve unutulmaz etkinliklerim arasına girdi. Senle olmak zaten ayrı keyif ;)

    YanıtlaSil
  4. hersey nefıs gorunuyor blogda banada bekelırm sevgıler

    YanıtlaSil
  5. Harika bir gün olmuş canım :) sevgiler

    YanıtlaSil

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..