Bu Blogda Ara

11 Mayıs 2014 Pazar

PRİL İLE ANNE ÇOCUK MUTFAKTAYIZ ATÖLYESİ


ANNELER GÜNÜ

Herkese mutlu pazarlar.
  Bugün Anneler günü,her ne kadar bu günü çok fazla önemsemiyor olsam da maalesef zamana,insanlara ayak uydurmak adına kutlamak zorunda hissediyorum kendimi.Mesela annemi aramasam kırılır gibi geliyor öyle ya herkes anneler gününde annesine gider,hediye alır hiç olmadı arar.Maksat adet yerini bulsun deyip bizde kutluyoruz mecbur :)

  Bu
derin konulara çok fazla dalmadan tüm Annelerimizin ve anne adayı olsun olmasın tüm kadınların  anneler gününü kutlamak istiyorum.

Keçi peynirli yeşil salata

  Madem bugün Anneler günü bende geçtiğimiz perşembe günü Yağız'la birlikte katıldığım anneler günü workshop'undan bahsedeyim diyorum :)
  Sevgili Müge Akay'ın daveti ile Eks mutfak akademisinde gerçekleşen ve Pril'in düzenlediği Anne Çocuk workshopu ile birkaç gün önceden Anneler gününü kutlamış olduk.

Limonlu cheesecake

  Biz Anneler bir birinden nefis yemekler pişirirken çocuklarımız da cup cake süsleyerek keyifli ve kaliteli bir zaman geçirdiler.

Ispanaklı ,kıymalı lazanya
Menümüzde;
Keçi peynirli yeşil salata
Ispanaklı kıymalı lazanya
ve
limonlu Cheesecake vardı.
Salatanın tarifini en kısa zamanda vereceğim ama diğer tarifleri tekrar deneyip ardından yayınlayacağım.
Çikolatalı cup cake

  Yağız'ın tek başına süslediği ve beni bile şaşırtan cup cake'i, üzerinde ki kremayı taşırmadan bu kadar muntazam dökmesi bile takdire şayan bence :)
  Hani bilirim oğlum beceriklidir ama bu kadarını ben bile beklemiyordum doğrusu,aferin ona :)




  Uzun lafın kısası,hem Yağız için hem de benim için,oldukça eğlenceli bir etkinlikti,Anneler gününü erkenden kutlamış olmak da cabası oldu :)
 Bu keyifli etkinlik için, Sevgili Müge Akay'a ve emeği geçen herkese yakın ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı tekrar teşekkür ederim.




                                                     Twitter :    Reyhan Ksc
                                                     instagram :  reyhanksc
                                                     facebook:   anne eli gibi


Pril’den Blogger’lara Anneler Günü Hediyesi; Anne Çocuk Mutfaktayız Atölyesi…

Anneler Günü’ne çok az bir zaman kaldı. Anne ve çocukların birlikte daha fazla ve güzel zaman geçirmeleri, bulaşıkta hanımların işini kolaylaştırarak hayata zaman yaratan Pril’in belki de en önemli amacı… Bu nedenle hamarat hanımların bulaşıktaki ilk tercihi Pril, Anneler Günü’ne yaklaşırken Anne Çocuk Mutfaktayız Atölyesi ile çok keyifli bir blogger etkinliğine imza attı. EKS Mutfak Akademisi’nde gerçekleşen etkinliğe birçok değerli blogger, çocuklarıyla katılarak gün boyu yeni tarifler öğrenmenin ve birlikte zaman geçirmenin keyfini çıkarttı.  

            Annelerin, çocuklarıyla geçirdikleri her dakika hazine değerinde… Birlikte daha fazla zaman geçirmelerini sağlamaksa onlara verilebilecek en güzel hediye. Türkiye’de bulaşık deterjanı denilince akla gelen ilk marka olan PrilAnne Çocuk Mutfaktayız Atölyesi’nde blogger’lara çocuklarıyla birlikte harika zaman geçirme imkanı sundu. 26 Nisan Cumartesi günüEKS Mutfak Akademisi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren Anne Çocuk Mutfaktayız Atölyesi’ne ülkemizin en değerli blogger’ları çocuklarıyla birlikte katılımda bulundu. EKS Mutfak Akademisi’nin usta şeflerinin eşliğinde, çocuklarıyla birlikte en leziz yiyecek tariflerini yapmayı öğrenen blogger’lar,Pril’in üstün leke çıkarma formülüne de uygulamalı olarak şahit oldu.

            Pril’in yağ lekelerine ve kurumuş kirlere karşı etkili ve mükemmel temizlik yaratan yeni formülü, bulaşıkta bir dönüm noktası yaratıyor. Benzersiz enzim teknolojisi yağları çözüyor, kurumuş kirleri söküp atıyor. Pril ile bulaşıklar ışıl ışıl parlıyor. Pril, Türkiye’de ilk ve tek enzim teknolojisi ile diğer deterjanların çıkaramadığı lekelerle kolayca başa çıkıyor. Pril’in yeni formülündeki aktif maddeler ve özel enzimlerin verdiği yoğun temizleme gücü inatçı lekeleri, yanmış yemek ve kurumuş nişasta kalıntılarını söküp atıyor. Aktif maddeler, lekeli yüzeye yapışıyor ve temas sağladığı kirleri söküyor. Enzimler ise kurumuş nişastalı yüzeylere yapışarak kalıntıları çözüyor ve kolayca çıkmalarını sağlıyor. Böylece Pril ile elde bulaşık yıkarken mükemmel temizlik için ovalamaya ve fazla güç harcamaya da gerek kalmıyor.


Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 47.000 çalışanı bulunan Henkel, 2013 mali yılında 16 milyar 400 milyon Euro’luk satış ve 2,5 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.

Sağlıcakla kalın...

3 yorum:

  1. Keyifli ve güzel bir etkinlik olmuş ...
    Anneler günü ritüeline malesef ki bir dayatma olduğunu bildiğımiz halde ortama ayak uydurmak adına selin akışına bırakıveriyoruz kendimizi...
    Nıhayetinde hepimizin annemize olan sevgi ve bağlılığı bir günle sınırlı değil elbette...
    Ellerinize sağlık nefissss lezzetler yapmışsınız hele oğluşunun cupkeki gerçekten çok başarılı...
    Eeeee şaşılacak bir durum değil elbette anne böyle marifetli olunca oğlundan da bu prformans beklenir...
    Pril kalitesi zaten tartışmasız makineye dahi bulaşıkları pril ile yıkamadan koyamayan ben bu huyumdan ne zaman vazgeçeceğimi merakla bekliyorum doğrusu...Emeğine , yüreğine klavyene sağlık...
    Sevgilerimle tatlım...

    YanıtlaSil
  2. maşallah Yağızcığıma, anne marifetli olunca oğluna geçmemesi imkansızdı zaten :) Alan yaşadı :))) Öperim..

    YanıtlaSil
  3. Paşa nasılda eğlenmiş çk güzel bir etkinlik olduğu Yağızın mutluluğundan belli:)

    YanıtlaSil

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..