Bu Blogda Ara

15 Haziran 2014 Pazar

Bloggerlar'la 7'den 70'e


Herkese mutlu pazarlar.
Geçtiğimiz Mayıs ayının başında blogger arkadaşlarımla birlikte, sevgili Hilal ve sevgili Sevil'in  düzenlediği Bahara merhaba etkinliğinde buluştuk.İstanbul'da uzun zamandır böyle büyük bir buluşma organize edilmemişti.En son 2011'de Burada ki buluşma yapılmıştı,o buluşma benim için ilk ve son olmuştu,özlemişim doğrusu
:)


  Her zaman yazarım böyle etkinliklerin en sevdiğim yanı,yeni blogger arkadaşlarla tanışmak ve uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla tekrar bir araya gelmek diye.Buluşmaya canım arkadaşlarım Kübra ve Şahika ile birlikte gittik.Tanışma,muhabbet,sohbet derken zaman nasıl aktı,ne çabuk geçti anlamadık bile.Anlayacağınız oldukça keyifli bir gün geçirdik.


Güzel hediyeleri ile günümü daha da keyifli hale getiren  Komili Zeytinyağı , mobil perde , Nestle , Yuva maya  'ya ve tüm sponsor firmalara teşekkür ediyorum.
 Ayrıca Sevgili Hilal'e ,Sevil'e ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür eder, devamını bekliyoruz diye de eklemek isterim :)




Sağlıcakla kalın...

                                                     Twitter :    Reyhan Ksc
                                                     instagram :  reyhanksc
                                                     facebook:   anne eli gibi

1 yorum:

  1. Canım o tarihlerde bende ordaydım hilal ile görüşmüştüm bu buluşma katılmak istedim. İst bloggerleriyle tanışmak şansını bulacaktım Çünkü ben Ank yım istesemde belki gelemezdim ama kontejan doldu diye yanıt aldım çok üzülmüştüm ama yapacak bir şey yoktu.İnşallah başka bir sefere denk gelir.Sizin adınıza sevindim.Biliyorum çok keyifli bir gün geçirmişsininizdir.Bugünde Ank yaza merhaba etkinliği var.Ank bloggerlerle bir araya geleceğiz..Sevgiler

    YanıtlaSil

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..