Bu Blogda Ara

27 Haziran 2014 Cuma

Vestel Mix&Go ile Şeftalili Smoothie


Günaydın,Hayırlı Cumalar.
 Bugün sizlere nefis bir içecek tarifi ve yine bir etkinlikten bahsetmek istiyorum,bu günden sonra artık yemek tarifleri ve menüler ardı ardına gelecek inşAllah.Eğer bir aksilik olmazsa her sene olduğu gibi pazar günleri hariç her güne yeni bir tarif ve günün menüsü ile ramazan ayının bereketi bloguma da yansımış olacak.
 Önce
biraz tariften bahsetmek gerekirse,Smoothie,son yıllarda ülkemizde yapımı ve tüketimi oldukça yaygınlaşan koyu kıvamı ve her çeşit meyve ,hatta sebze ile bile yapılabilen nefis bir içecektir.Kıvamını ve lezzetini damak tadınıza göre ayarlayabiliyor olmanızda ayrıca cazip kılıyor.Orjinali oldukça yoğun kıvamlı olan smoothie'yi ben orta kıvamda seviyorum ve kendi damak tadıma göre hazırladım.Mutlaka denemeniz gereken nefis bir lezzet,kesinlikle öneririm.



2-3 kişilik
MALZEMELER

2 su bardağı soğuk süt (400 ml.)
3 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
1 adet iri boy ya da 2 adet orta boy şeftali
1,5 yemek kaşığı bal

HAZIRLANIŞI

  Şeftaliyi iri parçalar halinde doğrayın,robotun içine atın.Üzerine süt,yoğurt ve balı da ilave edip püre haline gelene kadar robotta ezin.Tadını ve kıvamını kontrol ettikten sonra damak tadınıza göre bal ilavesi yapabilir,kıvamı koyu oldu ise de kontrollü bir şekilde süt ilavesi yapabilirsiniz.Tadını ve kıvamını damak tadınıza göre ayarladıktan sonra bardaklara doldurup buzdolabına kaldırın.Yeteri kadar soğuduktan sonra üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis edebilirsiniz.

Not: Dilerseniz 2-3 tane buz parçası da ilave edebilirsiniz ancak buz eklerseniz sütü bir miktar azaltmanızı öneririm.



Gelelim etkinliğe; aslında benim etkinlik hakkında yazacak çok bir şeyim yok çünkü başıma gelen aksilikler yüzünden ne yazık ki yetişemedim.Ben vardığımda herkes dağılmak üzereydi :)
  Tabi bunda etkinliğin çok kısa sürmüş olmasının da etkisi yok değil,diğer workshop'lar kadar uzun sürseydi yetişecektim :)
  Ama Mix&Go 'yu evde deneyimleme fırsatım oldu,hatta sık sık kullanıyorum,oldukça kullanışlı ve diğer robotlara göre de artı özellikleri olan bir alet.Aşağıda ürün hakkında ayrıntılı bilgiler mevcut,okuyup siz karar verin derim.
  Bu güzel ürünü bizlere deneyimleme fırsatı verdiği için Vestel'e,nazik daveti için Sevgili Filiz'e ve fotoğraflar için ,canım arkadaşım Kübra'ya çok teşekkür ediyorum.




VESTEL MİX&GO

  Tek tuşla sağlıklı ve leziz içecekleri anında hazır eden Mix&Go, taşınabilir karıştırma şişeleri ve buz kırma özelliği ile dikkat çekti. 

 “Önce koy karıştır, sonra al dolaştır” sloganıyla Vestel mağazalarındaki yerini alan Mix&Go blenderların başta kadınlar ve sporcular olmak üzere herkes tarafından büyük beğeniyle karşılandığını belirten Vestel Kategori Pazarlama Müdürü İrem Ünal
 Karagözoğlu şunları ifade etti: 


“Şehir hayatının stresine karşı insanların sağlıklı beslenmeye ve spora verdikleri önem de giderek artıyor. Mix&Go, yoğun yaşam temposu içinde, sağlığını koruyan ve  formuna özen gösterenlerin kısa sürede vazgeçilmezi oldu. Vestel küçük ev aletleri serisinin göz bebeği Mix&Go sayesinde hem tek tuşla sağlıklı ve leziz içecekler hazırlayabiliyor hem de taşıma kaplarıyla gittiğiniz her yere hazırladığınız içecekleri götürebiliyorsunuz. “


Vestel’in Mix&Go blenderlarının “yemek yerine içecek” trendi için son derece uygun ürünler olduğunu söyleyen Sevinç, sağlıklı bir şekilde kilo verip form korumak isteyen herkesin bu trende ayak uydurması gerektiğini belirttiŞef Eyüp Kemal, hızlı şehir hayatı için sağlıklı beslenmek isteyenlerin ilk tercihi olan  “yemek yerine içecek” konseptini uygulamanın Mix&Go’nun pratik kullanımıyla çok kolay olduğunu da sözlerine ekledi.



Buz kırma özelliğiyle dikkat çeken Vestel Mix&Go blenderlar bulaşık makinesinde yıkanabilir karıştırma şişeleri ve paslanmaz çelik bıçaklarıyla da göz doldurdu. Meyveli süt, ayran, smoothie ve buzlu kahve gibi içecekleri sadece tek tuşla pratik bir şekilde hazırlayabilen Mix&Go blenderlar, turuncu, yeşil ve kırmızı renk seçenekleriyle tüm mutfakları renklendiriyor.  




Sağlıcakla kalın...
                                                     Twitter :    Reyhan Ksc
                                                     instagram :  reyhanksc
                                                     facebook:   anne eli gibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..