Bu Blogda Ara

22 Haziran 2014 Pazar

WEBER İLE FARKLI LEZZETLER


Keyifli pazarlar herkese.
  Geçtiğimiz günlerde daha evvel de katıldığım Weber Grill barbekü 'nün etkinliğine katıldım.Geçen
seferkinden farklı olarak birkaç blogger dışında basın mensuplarıyla birlikteydik.Yalnız bir kez daha anlamış oldum ki bloggerlar ile basın mensuplarının bir arada olduğu etkinlikler gereğinden fazla resmi geçiyor,ben ayrı ayrı yapılmasından yanayım diye de notumu düşmüş olayım.
Barbeküde pilav ve pizza yapılacağını öğrenince nasıl olacak diye merak etmedim değil.



Daha evvel böyle bir deneyim yaşamamıştım,benim için de değişik bir deneyim olur düşüncesi ile etkinliğin yolunu tuttum.



  Nasıl oldu derseniz,pilav biraz kuruydu ama olmamış diyemem,biraz su ilavesi ile gayet de güzel olabilirdi.Ama pizzaya bayıldım.Hem çok kısa bir süre de pişti hem de oldukça lezzetliydi,benden tam not aldı.Benim notlarım bu kadar ,okumak isterseniz Weber hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın...


BARBEKÜ TUTKUNLARI WEBER STEPHEN İLE EKS MUTFAKTA BULUŞTU

“Weber Stephen ile Farklı Tatlar” etkinliği 13 Mayıs 2014 Salı günü EKS Mutfak Akademisi’nde gerçekleştirildi.  Basın mensubu ve bloggerların davetli olarak katıldığı etkinlikte Weber Performer ve Weber Spirit E-210 barbeküleri ile birbirinden lezzetli yemekler yapıldı.
Dünyanın en çok tercih edilen barbekü markası Weber Stephen, 13 Mayıs 2014 Salı günü EKS Mutfak Akademisi’nde gerçekleştirilen ‘Weber Stephen ile Farklı Tatlar’ etkinliğinde basın mensubu ve bloggerlar ile buluştu. Davetlilerin barbekülerde Baharatlı Tavuk Kanat, Rozbif, Kasap Köfte, Jasmin Pilavı, Pizza ve Babagannuş yaptığı etkinlikte eğlenceli dakikalar yaşandı.
Barbekülerin lezzet kadar sağlıklı ve bilinçli kullanımın önemli olduğunun altını çizen şefler, katılımcılara barbeküde sağlıklı pişirme yöntemlerini anlattı. Barbekülerde yemeklerin pişirilmesinden sonra yemeklerin tadımıyla devam eden etkinlik, davetlilere sertifika verilmesiyle son buldu. Barbeküleri birebir kullanarak deneme fırsatı yakalayan davetliler, barbekülerde farklı tarifler hazırlayarak barbekülerin kullanım kolaylığını test etti.
Weber Performer Original GBS Kömürlü Barbekü
Weber Performer Original GBS, et yemeyenlere ya da farklı barbekü keyfi tatmak isteyenlere, 57 cm ızgara çapıyla 8 dakikada kolaylıkla pizza pişirme imkanı sunuyor. Etin yanında pilav yemeği tercih edenlerin severek kullandığı Weber Performar Original Gbs kömürlü barbekü, birçok işlevi aynı anda yapabiliyor. Sağlığınıza tasarımıyla önem veren Weber, yiyeceğin ısıyı direk almasını engelleyerek, daha sağlıklı bir barbekü keyfi sunuyor.  Kullanıcının zevkine göre meyve ve tatlı da pişirilebilen Original Gbs kömürlü barbekü, birden çok işlevi sayesinde yemek keyfinin her aşamasını tek başına yapabiliyor.

Weber Performer Original GBS, ısı emniyetli kapak sapıyla ufak kazaların önüne geçiyor. 57 cm ızgara çapı, krom kaplı katlanabilir mangal ızgarası ve dayanıklı yüzey kaplamalı katlanabilir tezgahı ile kolay kullanım imkanı sunarken, 10 yıl garantili kapak ve barbekü haznesiyle de kalitesinden ödün vermiyor. Kırılmaya ve iklim koşullarına dayanıklı Weber Performer Original GBS, kapağındaki termometre ile barbekü içerisindeki ısı kontrolünü sağlıyor, su geçirmez, ateşe ve paslanmaya dayanıklı kapağıyla uzun vadeli kullanıma imkan veriyor.
Weber Spirit E-210 Gazlı Barbekü
Spirit E-210 Classic gazlı barbekünün aşağı katlanabilir yan tezgahları hem taşıma esnasında hem de kullanım sonrasında yerden tasarruf sağlıyor. Kilitlenebilir özelliği ile kırılmaya ve tüm dış ortam şartlarına uygun tekerlek yapısı sayesinde mangal keyifleri kolayca evlerin dışına taşınabiliyor.

Weber Gurme serisinden porselen emaye kaplı döküm demir barbekü ızgarası ile aromalar ve profesyonel mangal işaretleri oluşturabiliyor. Yine porselen emaye kaplı döküm demir ızgara tavası ise kızartma sırasında ızgara edilen ürünün suyunu ve tadını yiyeceğe katıyor ve bu sayede kurumayı önlüyor. Sebze, karides, kızartma patates vb. gibi küçük yemekler için komple yeni pişirme ve ızgara olanakları oluşuyor.

                                                     Twitter :    Reyhan Ksc
                                                     instagram :  reyhanksc
                                                     facebook:   anne eli gibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..