Bu Blogda Ara

17 Kasım 2015 Salı

Pril Lansmanı


Herkese merhabalar.
 Geçtiğimiz günlerde Med partner Ajans'tan Sevgili Müge Akay'ın daveti ile marka yüzü Açelya Akkoyun'unda bizlere eşlik ettiği çok keyifli bir lansmana
katıldım.



  Pril ve Henkel'in katıldığım diğer etkinlikleri gibi bu lansman da hem oldukça keyifli hemde oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Pril bulaşık deterjanını zaten denemeyen,bilmeyen yoktur ancak gün geçmiyor ki talepler doğrultusunda ürünlerin içeriği,formülü değişmesin.İşte bizde bu lansmanda hem yeni formüller hakkında bilgi sahibi olduk,hem de artıları,eksileri ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk.



 Lansmanın ardından Açelya Akkoyun'un sunumu ile Cevahir Avm 'de Türkiye'nin en hamarat hanımını seçmek üzere çok keyifli bir yarışma düzenlendi ve yarışmaya katılanlar arasından Türkiye'nin en hamarat hanımı seçildi.
 Pril'in yarışmaları bu kadarla kalmayacak,yarışmalara sosyal medya üzerinden devam edilecek.Dilerseniz pril'in instagram hesabından #enhamaratbenim hashtag'i ile katılıp sizlerde sürpriz hediyeler kazanma şansı elde edebilirsiniz. 
Ayrıntılı bilgiye aşağıda ki bültenden ulaşabilirsiniz.

Bu keyifli organizasyonda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.

Hoşçakalın...



Pril’den çok özel yarışma! Paylaş, kazan, sürpriz hediyeleri kaçırma…

Ülkemizin çeşitli illerini dolaşarak Türkiye’nin en hamarat hanımını seçen Pril, şimdi tüm hanımları sosyal medya üzerinden yürüttüğü yeni yarışmasına katılmaya davet ediyor. Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi markası, @PrilTurkiye resmi Instagram hesabı üzerinden ödüllü bir yarışma gerçekleştiriyor. @PrilTurkiye Instagram hesabını takip edip, fotoğrafını #enhamaratbenimHashtag’i ile @PrilTurkiye’yi mentionlayarak paylaşanlar, Pril’den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor. 



Hamarat hanımların bulaşıktaki değişmeyen tercihi Pril’in Türkiye’nin en hamarat hanımını seçmek üzere gerçekleştirdiği yarışma geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Türk hanımları hamaratlıkta rakip tanımadıklarını bir kez daha kanıtladı. Markanın özel bir araçla ve marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Türkiye’nin çeşitli illerinde gerçekleştirdiği yarışmaların finali İstanbul’da Cevahir AVM’deki etkinlik alanında yapıldı. Yoğun ilgiye, rekabet ve heyecana sahne olan yarışmada Türkiye’nin en hamarat hanımı unvanının yanı sıra buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan beyaz eşya setini Kayseri’den Hayriye Karabörk kazandı. Türkiye'nin en hamarat hanımını blogum vasıtasıyla da tebrik ederim güzel günlerde kullansın hediyelerini…

  Ayrıca halen devam eden Pril tarafından yürütülen güzel bir yarışma mevcut ve sizlerde birbirinden güzel hediyeler kazanma imkanına sahipsiniz…Bence bu davet kaçmaz peki  ya sizce ?

                                                     Twitter :    Reyhan Ksc
                                                     instagram :  reyhanksc
                                                     facebook:   anne eli gibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..