Bu Blogda Ara

6 Ekim 2011 Perşembe

6. BLOG YAZARLARI BULUŞMASI


herkese sevgiler..
geçtiğimiz pazar ki blog yazarları buluşmasını çoğunuz biliyorsunuzdur sanırım,birçok arkadaşım yazdı ben daha yeni yazma fırsatı buluyorum.
kadıköy türk balon cafe'de ,harika bir brunch ve harika bir muhabbet oldu bizler için,daha evvel tanıştığımız arkadaşlarımızla tekrar görüşmek,yüzyüze görüşmek ancak yeni mümkün olan birçok arkadaşımızla tanışmak herşeyden daha güzeldi sanırım..
sevgili zeynep özcan,meltem ertunç,melike ertunç ve esra altın kars 'a bize bu güzel organizasyonu eksiksiz düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum,herşey kusursuzdu..
bir dahaki buluşmayı iple çekiyor ve sizi fotoğraflarlar başbaşa bırakıyorum:)))
















ayrıca bizi hediyeler boğan sinangil selvasensodyne, feastgürallar, maggi yede taşekkür ediyorum..

13 yorum:

  1. Zehracım; gördüğün gibi davetine derhal icabet ettim:)) Ne güzel toplanmışsınız siz de..İstanbul'da bu iş çok güzel sık sık yapılıyor, ne güzel. Senin İstanbul'da olmadığını ama kızının orada olduğunu biliyorum:)) Ama yakınsın tabii, Bursa-İstanbul yakın..Biz de İzmir'de 16 Ekim'de bi toplanacağız bakalım..Keyifli olur mutlaka..Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  2. cok güzeldi...Tekrar buluşmak için sabırsızlanıyorum reyhancım...öpüldün...

    YanıtlaSil
  3. merhaba arkadasim Blogun hayirli olsun, Blogbulusmanizda cok güzel gectigi belli oluyor zaten :)
    ben simdiyekadar blog arkadaslarimdan sadece bir kisiyle görüstüm o bile cok güzel vede heycanliydi:)

    Etkinligime senide bir tarifle bekliyorum katilirsan cok sevinirim
    saygilarimla

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldin paşam,evet çok keyifli oluyor sanalda görüştüğümüz arkadaşlarla yüzyüze tanışıp görüşmek,umarım birgün seninlede tanışmak nasip olur.
    etkinliğine katılırım tabiki daha evvelde blogcudayken katılmıştım zaten,içeriğini öğrenince seninle irtibata geçerim canım,sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. nirvanacım canım,benim içinde harika bir gündü,inan bende sabırsızlanıyorum ve sanırım bu ayın sonunda çekimler için tekrar görüşeceğiz,tabi biz extradanda görüşme planları içindeyiz sende gelirsen çok seviniriz canım,sende kocaman öpüldün..

    YanıtlaSil
  6. hoşgeldiniz serap hanım,sefalar getirdiniz,ben sizi davet etmiştim ama sanırım beni başkasıyla karıştırdınız,ben anne eli gibi (reyhan kesici)sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. ya varya bu fotoları gözüme sokmaktan bıkmadın reyhanıııııım:)) kıskanıyorum kuzum o fotolarda bende olmalıydım diyerekten bi ah geçiriyorum ama allah nasip ederse seneye orda olacağım :))

    YanıtlaSil
  8. TABİKİ KATILIRIM SEVGİLİ HÜNERLİ ELLER SABAH PAŞA SOFRAMDA YAZMIŞTI,DAHA EVVEL KATILMIŞTIM TEKRAR KATILIRIM,SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  9. TATLIM BEN BU RESİMLERİ HİÇ YAYINLAMADIM Kİ SEN BANA ATMIŞTIN HATTA:))
    BEN DAHA YENİ BAŞLADIM ŞEKERİM,DÜN BLOĞUMA ATTIM,ŞİMDİ SAYFAMA ATTIM YARINDA PROFİLİME ATARIM,SONRADA DİĞER BEKLEDİĞİM RESİMLER GELİR BİR DAHA YAYINLARIM,OLMADI SANA İNAT HERGÜN YAYINLARIM Kİ BİR DAHAKİNE SENDE BİZİMLE OL:))
    ÖPÜLDÜN CANIM..

    YanıtlaSil
  10. Fotograflar cok guzel:)sevgilerimle neeseersoy

    YanıtlaSil
  11. evet neşe hanım hepimiz çok hoş bir grup oluşturduk resimlerin kötü çıkması mümkün değildi.
    bendende koaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. ama siz çok güzelsinizz,özelliklede reyhancım sana bayıldım:)
    öpüldün..

    YanıtlaSil
  13. teşekkür ederim tatlım,baka gözlerde az değil ama yani:)

    YanıtlaSil

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..