Bu Blogda Ara

19 Mart 2012 Pazartesi

Şimdiye Kadar Yedik; Ama Artık Yemezler!

Tarifler, reçeteler, doğal hayat ipuçları falan konuşuyoruz ama sağlıklı yaşam konusunda aklımızı daha çok kurcalaması gereken konu GDO, yani “genetiği değiştirilmiş organizmalar”.


Gündemdeki bu konu hakkında aksiyon almamızı sağlamak isteyen Greenpeace de güzel bir kampanya başlatmış; Yemezler! “Yemezler” ile isteyenler sadece konuşmak yerine, bir imza vererek bu sorunun çözülmesine katkı sağlayabiliyor.

Siz de dilerseniz buradan imza atıp, hala vakit varken GDO’ların ülkemize girmesine engel olabilirsiniz.
www.yemezler.org/?ref=199664

Evet, sadece bir imza atıp kampanyayı paylaşarak et, süt ve diğer gıdalar şeklinde yavrularımızın, ailemizin tabağına koymak zorunda kalacağımız GDO’larla daha güçlü şekilde mücadele edebiliriz. 12 GDO zaten serbestmiş, kalanlarını durdurmak sizin elinizde.

Kampanyaya katılanlar, bir de rozet toplayıp tişört, bardak kazanabiliyor.

Bu arada, bu GDO nedir ne değildir. Tehlikesi neymiş diyenler aşağıdaki videoyu izleyip, paylaşabilir.




#yemezler

Bir bumads advertorial içeriğidir.

6 yorum:

  1. superrrrrrrrr....tesekkurlerrrr

    YanıtlaSil
  2. hoş geldiniz demek için uğradım. Siteniz muhteşem ;)ayrıntılı olarak inceleyeceğim, artık takipteyim ;)

    YanıtlaSil
  3. İki yıl önce Ankara beğendikten mısır aldım ,ama görseniz sanki fotoğraf karesinden çıkmışlardı kusursuz bende zaten görüntüye aldandım ,annem pişirdi,anne dedim bu mısırın tadında bir tuhaflık var neyse biz mısırları yedik.o zaman GDO lafı bile geçmiyor.Bir hafta sonra Tvde haberlerde Gdo dan bahsedildi ,biz Gdo lu mısırları yedik:) Ondan sonra daha dikkatliyim,sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. acaba hangi ürüne yok GDO mısırdan tutunda domateslere kadar şimdi çocuk yaşda hastalık sahibiyiz bakıyorumda eski insanlara taş gibiler maşallah sevgiler

    YanıtlaSil
  5. bu hattan düşme, bu aralar banada çok oluyor tatlım, farkettiğim kişilere geri dönüyorum, farketmediklerim kalıyor benimde, öpüyorum...

    YanıtlaSil
  6. ben daha önce imzamı atmıştım önümüzdeki haftada dergim geliyor, bu konuda çok dikkatliyim.. mutlaka arada gözümden kaçan şeyler oluyordur, bu yüzden daha fazla imza ve en azından daha az GDO sevgiler.

    YanıtlaSil

değerli yorumlarınız için teşekkürler...

blog sahibi değilseniz, alttaki adı/url yazan bölüme tıklayıp,adınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz.
yorumunuz olumsuz bile olsa mutlaka yayınlanacaktır ve cevapsız kalmayacaktır,ancak hakaret içeren yorumlar kesinlikle yayınlanmayacak dolasıyla yanıtsız kalacaktır.Bilginize !!!
sevgiler..